Dit past volgens ABN Amro geheel in het grotere proces van hogere toppen en bodems en doet niets af aan het onderliggende positieve sentiment.

Belangrijk om dit sentiment vast te houden is dat de koers boven 319,77 weet blijven.

Een nieuwe hogere bodem is nodig om de weerstanden 340,21 en 347,01 weer in het vizier te krijgen. Niet eerder dan bij koersvorming onder 319,77 kan een (grotere) counter trendbeweging van start gaan.

Het lange termijn beeld van de AEX ligt is door de recente prijsbewegingen aanzienlijk opgeklaard. Langere termijn koersdoelen liggen nu op respectievelijk 340 en 347 en komen snel dichterbij.

Indien deze zone wordt bereikt dient er rekening gehouden te worden met aanbod en tussentijdse correcties.

Zolang deze worden opgevangen boven de steun op 305,55 verandert er niets aan het positieve beeld. Een slotnotering eronder verzwakt het langere termijn beeld en dient er vervolgens rekening gehouden te worden met een grotere terugval.

Dit past volgens ABN Amro geheel in het grotere proces van hogere toppen en bodems en doet niets af aan het onderliggende positieve sentiment. Belangrijk om dit sentiment vast te houden is dat de koers boven 319,77 weet blijven. Een nieuwe hogere bodem is nodig om de weerstanden 340,21 en 347,01 weer in het vizier te krijgen. Niet eerder dan bij koersvorming onder 319,77 kan een (grotere) counter trendbeweging van start gaan. Het lange termijn beeld van de AEX ligt is door de recente prijsbewegingen aanzienlijk opgeklaard. Langere termijn koersdoelen liggen nu op respectievelijk 340 en 347 en komen snel dichterbij. Indien deze zone wordt bereikt dient er rekening gehouden te worden met aanbod en tussentijdse correcties. Zolang deze worden opgevangen boven de steun op 305,55 verandert er niets aan het positieve beeld. Een slotnotering eronder verzwakt het langere termijn beeld en dient er vervolgens rekening gehouden te worden met een grotere terugval.