Anheuser-Busch InBev (ABI) maakt morgen voor opening van de beurs de resultaten over het vierde kwartaal en het volledige boekjaar 2013 bekend. In de namiddag volgt er dan een conference call, waar de resultaten door de directie nader toegelicht zullen worden.

De brouwer verwacht voor het vierde kwart een stijging van de volumes met 9,30%, dit hoofdzakelijk dankzij de overname van Modelo. Bank Degroof gaat uit van een EBITDA-groei met 9,70% en van een EBITDA marge van 41,60%. Het advies houden en het koersdoel van 77 euro blijven gehandhaafd.

Anheuser-Busch InBev (ABI) maakt morgen voor opening van de beurs de resultaten over het vierde kwartaal en het volledige boekjaar 2013 bekend. In de namiddag volgt er dan een conference call, waar de resultaten door de directie nader toegelicht zullen worden. De brouwer verwacht voor het vierde kwart een stijging van de volumes met 9,30%, dit hoofdzakelijk dankzij de overname van Modelo. Bank Degroof gaat uit van een EBITDA-groei met 9,70% en van een EBITDA marge van 41,60%. Het advies houden en het koersdoel van 77 euro blijven gehandhaafd.