ABN Amro handhaaft de opinie Kopen/Aanbevolen voor het aandeel eBay omdat we het bedrijf beschouwen als een van de winnaars onder de webwinkels. De waardering van het aandeel van USD 63 duidt op een opwaarts potentieel van 25%.

Het aandeel eBay is in vergelijking met de start van het jaar nauwelijks van zijn plek gekomen, terwijl dat van Amazon 55% in waarde is gestegen.

Beleggers lijken te vrezen dat Amazon marktaandeel van ebay afsnoept. Uit data van e-commerce onderzoeksbureau ChannelAdvisor zou kunnen worden afgeleid dat Amazon er beter in is geslaagd om voor andere partijen goederen te verkopen dan eBay. ABN Amro is koper.

ABN Amro handhaaft de opinie Kopen/Aanbevolen voor het aandeel eBay omdat we het bedrijf beschouwen als een van de winnaars onder de webwinkels. De waardering van het aandeel van USD 63 duidt op een opwaarts potentieel van 25%. Het aandeel eBay is in vergelijking met de start van het jaar nauwelijks van zijn plek gekomen, terwijl dat van Amazon 55% in waarde is gestegen. Beleggers lijken te vrezen dat Amazon marktaandeel van ebay afsnoept. Uit data van e-commerce onderzoeksbureau ChannelAdvisor zou kunnen worden afgeleid dat Amazon er beter in is geslaagd om voor andere partijen goederen te verkopen dan eBay. ABN Amro is koper.