De omzet kwam uit op USD 12,2 miljard, conform de verwachting. De winst per aandeel was met USD 0,51 twee dollarcent meer dan waarmee analisten rekening hielden. In de Verenigde Staten zag de netwerkspecialist het aantal orders versneld toenemen.

Voor het vierde kwartaal gaat Cisco uit van een winst per aandeel in de bandbreedte van USD 0,50 tot 0,52. Dat is conform de analistenverwachtingen. In april trokken de activiteiten aan, stelde het bedrijf. Een duidelijk positief signaal.

ABN Amro handhaaft de opinie Kopen voor Cisco en vinden een waarde van USD 24 per aandeel reëel. Op lange termijn blijft de vraag naar grote routers solide, omdat netwerken bedoeld voor spraak, video en data steeds meer gebruik maken van IP. Zolang het internetverkeer toeneemt, stijgt de vraag naar de netwerkapparatuur van Cisco.

De omzet kwam uit op USD 12,2 miljard, conform de verwachting. De winst per aandeel was met USD 0,51 twee dollarcent meer dan waarmee analisten rekening hielden. In de Verenigde Staten zag de netwerkspecialist het aantal orders versneld toenemen. Voor het vierde kwartaal gaat Cisco uit van een winst per aandeel in de bandbreedte van USD 0,50 tot 0,52. Dat is conform de analistenverwachtingen. In april trokken de activiteiten aan, stelde het bedrijf. Een duidelijk positief signaal. ABN Amro handhaaft de opinie Kopen voor Cisco en vinden een waarde van USD 24 per aandeel reëel. Op lange termijn blijft de vraag naar grote routers solide, omdat netwerken bedoeld voor spraak, video en data steeds meer gebruik maken van IP. Zolang het internetverkeer toeneemt, stijgt de vraag naar de netwerkapparatuur van Cisco.