Koen Van Gerven is 55 jaar en werkt sinds juli 2006 voor bpost waar hij lid is van het directiecomité. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de belangrijke omvorming van het verkoopnet.

Daarnaast heeft hij drie jaren de leiding gehad over het ICT-departement. Vandaag is hij verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten in België voor de mailproducten en -oplossingen , de bankactiviteiten en andere financiële producten.

Koen Van Gerven studeerde af als handels-en bedrijfseconomisch ingenieur aan de K.U. Leuven en behaalde nadien een M.B.A aan de Cornell University (USA).

Koen Van Gerven is 55 jaar en werkt sinds juli 2006 voor bpost waar hij lid is van het directiecomité. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de belangrijke omvorming van het verkoopnet. Daarnaast heeft hij drie jaren de leiding gehad over het ICT-departement. Vandaag is hij verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten in België voor de mailproducten en -oplossingen , de bankactiviteiten en andere financiële producten. Koen Van Gerven studeerde af als handels-en bedrijfseconomisch ingenieur aan de K.U. Leuven en behaalde nadien een M.B.A aan de Cornell University (USA).