Topman Koen Dejonckheere gaf volgende commentaar op de halfjaarcijfers van Gimv: "Ondanks de negatieve evolutie van de financiële markten zijn we erin geslaagd een bevredigend resultaat neer te zetten. Enerzijds werd dit resultaat gedragen door de blijvende interesse van industriële kopers, wat ons de mogelijkheid gaf een aantal participaties tegen aantrekkelijke voorwaarden te realiseren. Anderzijds vertoonde de meerderheid van de bedrijven in portefeuille een operationele verbetering, wat een positieve impact had op hun waardering. Bovendien bemerken we een toegenomen visibiliteit met betrekking tot omzet en winstontwikkeling van deze bedrijven."

Dejonckheere ziet ook de toekomst met vertrouwen tegemoet: "Dankzij een selectieve diversificatie over verschillende activiteiten en geografieën, werd de investeringsdynamiek op peil gehouden. Op deze manier slaagden we er opnieuw in om partner te worden van een aantal veelbelovende innovatieve groeiprojecten, en dit in onze verschillende thuismarkten,"

Voorzitter Herman Daems had de volgende opmerkingen: "De diverse initiatieven die de voorbije jaren in de steigers werden gezet, komen allemaal stilaan op kruissnelheid. Op deze manier gaven we nog meer groeiverhalen mee vorm. De gerealiseerde resultaten over het eerste semester laten ons dan ook toe om niet alleen deze organische groei te bestendigen, maar ook om de bestaande dividendpolitiek verder te zetten."

Topman Koen Dejonckheere gaf volgende commentaar op de halfjaarcijfers van Gimv: "Ondanks de negatieve evolutie van de financiële markten zijn we erin geslaagd een bevredigend resultaat neer te zetten. Enerzijds werd dit resultaat gedragen door de blijvende interesse van industriële kopers, wat ons de mogelijkheid gaf een aantal participaties tegen aantrekkelijke voorwaarden te realiseren. Anderzijds vertoonde de meerderheid van de bedrijven in portefeuille een operationele verbetering, wat een positieve impact had op hun waardering. Bovendien bemerken we een toegenomen visibiliteit met betrekking tot omzet en winstontwikkeling van deze bedrijven." Dejonckheere ziet ook de toekomst met vertrouwen tegemoet: "Dankzij een selectieve diversificatie over verschillende activiteiten en geografieën, werd de investeringsdynamiek op peil gehouden. Op deze manier slaagden we er opnieuw in om partner te worden van een aantal veelbelovende innovatieve groeiprojecten, en dit in onze verschillende thuismarkten," Voorzitter Herman Daems had de volgende opmerkingen: "De diverse initiatieven die de voorbije jaren in de steigers werden gezet, komen allemaal stilaan op kruissnelheid. Op deze manier gaven we nog meer groeiverhalen mee vorm. De gerealiseerde resultaten over het eerste semester laten ons dan ook toe om niet alleen deze organische groei te bestendigen, maar ook om de bestaande dividendpolitiek verder te zetten."