Gedelegeerd bestuurder Koen Dejonckheere gaf de volgende commentaar: "De afgelopen periode zagen we het economische herstel bevestigd door de industriële dynamiek bij tal van onze participaties. Om verder te kunnen groeien in een Europese of zelfs meer internationale context werken deze bedrijven opnieuw volop aan nieuwe investeringsprojecten of overnames, en dit doorheen alle sectoren. We zien dan ook heel wat mogelijkheden om tal van bedrijven in hun groei te ondersteunen. We stellen echter ook vast dat bij een aantal nieuw aangeboden transacties de prijsverwachtingen vrij hoog zijn, wat voor interessante exit-opportuniteiten kan zorgen maar ook leidt tot een voorzichtige opstelling aan de investeringskant."

"De dynamiek van de financiële markten is op vandaag nog steeds onvoldoende om een exit-dynamiek door middel van beursintroducties op gang te brengen, alhoewel we hopen op beterschap in de loop van het jaar. Dit terwijl de interesse voor strategische overnames vanuit industriële hoek blijvend hoog is," aldus nog Dejonckheere.

Gedelegeerd bestuurder Koen Dejonckheere gaf de volgende commentaar: "De afgelopen periode zagen we het economische herstel bevestigd door de industriële dynamiek bij tal van onze participaties. Om verder te kunnen groeien in een Europese of zelfs meer internationale context werken deze bedrijven opnieuw volop aan nieuwe investeringsprojecten of overnames, en dit doorheen alle sectoren. We zien dan ook heel wat mogelijkheden om tal van bedrijven in hun groei te ondersteunen. We stellen echter ook vast dat bij een aantal nieuw aangeboden transacties de prijsverwachtingen vrij hoog zijn, wat voor interessante exit-opportuniteiten kan zorgen maar ook leidt tot een voorzichtige opstelling aan de investeringskant." "De dynamiek van de financiële markten is op vandaag nog steeds onvoldoende om een exit-dynamiek door middel van beursintroducties op gang te brengen, alhoewel we hopen op beterschap in de loop van het jaar. Dit terwijl de interesse voor strategische overnames vanuit industriële hoek blijvend hoog is," aldus nog Dejonckheere.