Eén op vijf KMO's denkt tegen het einde van het jaar meer medewerkers te kunnen begroeten. In vergelijking met vorig kwartaal is dat een status-quo.

Vergeleken met vorig jaar zijn er toch relevante verbeteringen. Toen dachten amper 13,6% van de KMO's aan meertewerkstelling tegen eind 2013, tegenover 20,4% voor 2014.

Al zijn we nog ver van het optimisme van drie jaar geleden (26%, toch kunnen we stellen dat het grootste pessimisme voorbij is.

Ook opvallend is het aantal KMO's dat, crisis of niet, denkt constant te blijven qua tewerkstelling.

Het cijfer schommelt rond de 2/3 sinds meerdere jaren. Het bewijst nog eens dat KMO's stabiel zijn qua werkgelegenheid.

Eén op vijf KMO's denkt tegen het einde van het jaar meer medewerkers te kunnen begroeten. In vergelijking met vorig kwartaal is dat een status-quo. Vergeleken met vorig jaar zijn er toch relevante verbeteringen. Toen dachten amper 13,6% van de KMO's aan meertewerkstelling tegen eind 2013, tegenover 20,4% voor 2014. Al zijn we nog ver van het optimisme van drie jaar geleden (26%, toch kunnen we stellen dat het grootste pessimisme voorbij is. Ook opvallend is het aantal KMO's dat, crisis of niet, denkt constant te blijven qua tewerkstelling. Het cijfer schommelt rond de 2/3 sinds meerdere jaren. Het bewijst nog eens dat KMO's stabiel zijn qua werkgelegenheid.