Frankrijk slaagt er nu al vier kwartalen op rij aan in om een recessie te vermijden, terwijl de Duitse economie beter standhoudt dan iedereen had durven vermoeden.

De euro profiteert van de sterker dan verwachte groei in de Europese kernlanden. De kloof tussen de kernlanden en de Europese periferie lijkt in de afgelopen maanden nog te zijn toegenomen.

De meevallende BBP-cijfers stimuleren uiteraard de beleggers, die opnieuw Europese aandelen kopen. De winsten voor de belangrijkste indices zijn inmiddels opgelopen tot ruim een half procent. In Brussel zet Delhaize de opmars verder, de koers noteert inmiddels ruim 4% hoger.

Nyrstar past conversieprijs van haar converteerbare obligaties aan

Nyrstar NV meldt dat in overeenstemming met voorwaarde 5(b)(iii) van de algemene voorwaarden van 120.000.000 7% converteerbare obligaties uitgegeven door Nyrstar, de prijs van de obligaties neerwaarts werd aangepast, volgend op de betaling van een kapitaalvermindering.

Als gevolg hiervan, bedraagt de nieuwe conversieprijs EUR 5,91 per Nyrstar aandeel. De aanpassing van de conversieprijs werd van kracht op 13 augustus 2012.

Frankrijk slaagt er nu al vier kwartalen op rij aan in om een recessie te vermijden, terwijl de Duitse economie beter standhoudt dan iedereen had durven vermoeden. De euro profiteert van de sterker dan verwachte groei in de Europese kernlanden. De kloof tussen de kernlanden en de Europese periferie lijkt in de afgelopen maanden nog te zijn toegenomen. De meevallende BBP-cijfers stimuleren uiteraard de beleggers, die opnieuw Europese aandelen kopen. De winsten voor de belangrijkste indices zijn inmiddels opgelopen tot ruim een half procent. In Brussel zet Delhaize de opmars verder, de koers noteert inmiddels ruim 4% hoger.Nyrstar past conversieprijs van haar converteerbare obligaties aan Nyrstar NV meldt dat in overeenstemming met voorwaarde 5(b)(iii) van de algemene voorwaarden van 120.000.000 7% converteerbare obligaties uitgegeven door Nyrstar, de prijs van de obligaties neerwaarts werd aangepast, volgend op de betaling van een kapitaalvermindering. Als gevolg hiervan, bedraagt de nieuwe conversieprijs EUR 5,91 per Nyrstar aandeel. De aanpassing van de conversieprijs werd van kracht op 13 augustus 2012.