De Europese politici claimen telkens opnieuw dat ze de situatie volledig onder controle hebben, terwijl de macro-economische indicatoren steeds forser achteruitboeren. Vooral de Franse president François Hollande bezondigt zich telkens opnieuw aan overdreven optimisme.

De Europese beurzen hebben al een voorschot genomen op een rentedaling en dat is uiteraard de motor achter de huidige hausse op de beurzen. Maar een rentedaling is uiteraard een zwaktebod en allesbehalve een signaal dat de economie opnieuw aan kracht wint.

De Europese politici claimen telkens opnieuw dat ze de situatie volledig onder controle hebben, terwijl de macro-economische indicatoren steeds forser achteruitboeren. Vooral de Franse president François Hollande bezondigt zich telkens opnieuw aan overdreven optimisme. De Europese beurzen hebben al een voorschot genomen op een rentedaling en dat is uiteraard de motor achter de huidige hausse op de beurzen. Maar een rentedaling is uiteraard een zwaktebod en allesbehalve een signaal dat de economie opnieuw aan kracht wint.