Daar is er nu nog eentje bijgekomen, want de voormalige Amerikaanse minister van Financiën Hank Paulson heeft gewaarschuwd voor een klimaatzeepbel. In de New York Times waarschuwde Paulson dat de opwarming van de aarde grote problemen met zich meebrengen.

De klimaatzeepbel kan de landbouw enorme schade toebrengen, met hongersnood tot gevolg. Uiteindelijk kunnen ook de economische gevolgen gigantisch zijn. Paulson waarschuwt dat we als nog iets willen doen aan de opwarming van de aarde dat nu onmiddellijk moet gebeuren.

Daar is er nu nog eentje bijgekomen, want de voormalige Amerikaanse minister van Financiën Hank Paulson heeft gewaarschuwd voor een klimaatzeepbel. In de New York Times waarschuwde Paulson dat de opwarming van de aarde grote problemen met zich meebrengen. De klimaatzeepbel kan de landbouw enorme schade toebrengen, met hongersnood tot gevolg. Uiteindelijk kunnen ook de economische gevolgen gigantisch zijn. Paulson waarschuwt dat we als nog iets willen doen aan de opwarming van de aarde dat nu onmiddellijk moet gebeuren.