31% van de procent van de totale output van 44.000 miljard dollar zou gebaseerd zijn in landen die het hoogst scoren in de Maplecroft's Climate Change Vulnerability Index, de index die de impact van de klimaatverandering wereldwijd meet over een periode van 30 jaar.

Enkele grote steden zijn bijzonder kwetsbaar voor de klimatologische omstandigheden. Dat geldt op de eerste plaats voor Osaka in Japan en voor Sydney in Australië. De Intergovernmental Panel on Climate Change vreest dat de temperatuur met 0,30 tot 0,70 graden zal stijgen tussen 2016 en 2035, met rampzalige gevolgen voor het milieu.

31% van de procent van de totale output van 44.000 miljard dollar zou gebaseerd zijn in landen die het hoogst scoren in de Maplecroft's Climate Change Vulnerability Index, de index die de impact van de klimaatverandering wereldwijd meet over een periode van 30 jaar. Enkele grote steden zijn bijzonder kwetsbaar voor de klimatologische omstandigheden. Dat geldt op de eerste plaats voor Osaka in Japan en voor Sydney in Australië. De Intergovernmental Panel on Climate Change vreest dat de temperatuur met 0,30 tot 0,70 graden zal stijgen tussen 2016 en 2035, met rampzalige gevolgen voor het milieu.