Volgens een nieuw rapport zal het in de Verenigde Staten in de komende 100 jaar alsmaar warmer worden. Het valt moeilijk in te schatten wat de gevolgen zullen zijn van deze opwarming, maar algemeen wordt verwacht dat die gevolgen niet van de poes zullen zijn.

Ze zullen zelfs erger zijn dan die van de economische crisis van 2007-2008 omdat ze zich in de loop van de jaren zullen blijven opstapelen. Volgens een rapport dat in handen van Bloomberg is het vijf na twaalf wanneer men de opwarming van de aarde nog wil afremmen. Met name het Witte Huis wordt opgeroepen tot meer actie.

Volgens een nieuw rapport zal het in de Verenigde Staten in de komende 100 jaar alsmaar warmer worden. Het valt moeilijk in te schatten wat de gevolgen zullen zijn van deze opwarming, maar algemeen wordt verwacht dat die gevolgen niet van de poes zullen zijn. Ze zullen zelfs erger zijn dan die van de economische crisis van 2007-2008 omdat ze zich in de loop van de jaren zullen blijven opstapelen. Volgens een rapport dat in handen van Bloomberg is het vijf na twaalf wanneer men de opwarming van de aarde nog wil afremmen. Met name het Witte Huis wordt opgeroepen tot meer actie.