Dankzij de eventuele overname kan de omzet significant groeien. Andere bijkomstigheden van de overname zijn schaalvoordelen, een goed financieel profiel, een leverage ratio (LTV) van ongeveer 40% en synergieën van ongeveer €60 miljoen.

De grootste aandeelhouders van Klépierre, Simon Property Group en BNP Paribas, staan achter de transactie. Ook APG staat, als grootste aandeelhouder van Corio, achter de overname.

ABN Amro is van mening dat de overname van Corio door Klépierre goed is voor beide bedrijven. De aandeelhouders van Corio ontvangen een goede prijs. Voor Klépierre komen de voordelen pas op de lange termijn tot uiting.

Toen Simon Property een belang van 29% nam in Klépierre, verbeterde de manier waarop het bedrijf werd geleid. Dit leidde tot betere resultaten. ABN Amro heeft een neutraal advies.

Dankzij de eventuele overname kan de omzet significant groeien. Andere bijkomstigheden van de overname zijn schaalvoordelen, een goed financieel profiel, een leverage ratio (LTV) van ongeveer 40% en synergieën van ongeveer €60 miljoen. De grootste aandeelhouders van Klépierre, Simon Property Group en BNP Paribas, staan achter de transactie. Ook APG staat, als grootste aandeelhouder van Corio, achter de overname. ABN Amro is van mening dat de overname van Corio door Klépierre goed is voor beide bedrijven. De aandeelhouders van Corio ontvangen een goede prijs. Voor Klépierre komen de voordelen pas op de lange termijn tot uiting. Toen Simon Property een belang van 29% nam in Klépierre, verbeterde de manier waarop het bedrijf werd geleid. Dit leidde tot betere resultaten. ABN Amro heeft een neutraal advies.