Suki Cooper, commodities analyst bij Barclays Capital, is van mening dat sommige kleinere goudmijnaandelen nog in koers kunnen gaan verdubbelen. Zaak is echter wel om selectief te blijven.

Cooper denkt onder andere Shanta Gold, een bedrijf dat twee goudmijnen in Tanzania uitbaat, een aantrekkelijke investering is. Zijn favoriete investering is echter Ampella Mining.

Deze Australische mijngroep is volgens Copper één van de meest opwindende aandelen op dit moment. De koers van Ampella zou zelfs meer dan kunnen verdubbelen.

Ook Carbine Resources staat op de kooplijst van Meyer. Hij waarschuwt wel dat de goudmijnaandelen hard kunnen worden geraakt wanneer de goudprijs zou gaan corrigeren.

Suki Cooper, commodities analyst bij Barclays Capital, is van mening dat sommige kleinere goudmijnaandelen nog in koers kunnen gaan verdubbelen. Zaak is echter wel om selectief te blijven. Cooper denkt onder andere Shanta Gold, een bedrijf dat twee goudmijnen in Tanzania uitbaat, een aantrekkelijke investering is. Zijn favoriete investering is echter Ampella Mining. Deze Australische mijngroep is volgens Copper één van de meest opwindende aandelen op dit moment. De koers van Ampella zou zelfs meer dan kunnen verdubbelen. Ook Carbine Resources staat op de kooplijst van Meyer. Hij waarschuwt wel dat de goudmijnaandelen hard kunnen worden geraakt wanneer de goudprijs zou gaan corrigeren.