Zijn voorkeur gaat eerder uit naar bedrijven die zaken doen met China of naar valuta's die profiteren van de Chinese groei. Faber is bijvoorbeeld bullish voor India, waar elke belegger een deel van zijn portefeuille zou mogen parkeren.

Op lange termijn is in India een middenklasse in opbouw. Die gaat consumeren en de beurs van Mumbai een krachtige impuls geven. India beschikt bovendien over goed geleide bedrijven.

Faber gelooft ook in andere Aziatische titanen, zoals Myanmar, Cambodia en Mongolia, drie kleinere landen die een groot potentieel te bieden hebben. Mongolia is bijvoorbeeld een dunbevolkt land, maar met grote bodemschatten.

Zijn voorkeur gaat eerder uit naar bedrijven die zaken doen met China of naar valuta's die profiteren van de Chinese groei. Faber is bijvoorbeeld bullish voor India, waar elke belegger een deel van zijn portefeuille zou mogen parkeren. Op lange termijn is in India een middenklasse in opbouw. Die gaat consumeren en de beurs van Mumbai een krachtige impuls geven. India beschikt bovendien over goed geleide bedrijven. Faber gelooft ook in andere Aziatische titanen, zoals Myanmar, Cambodia en Mongolia, drie kleinere landen die een groot potentieel te bieden hebben. Mongolia is bijvoorbeeld een dunbevolkt land, maar met grote bodemschatten.