De omzet van de voortgezette bedrijfsactiviteiten bedroeg EUR 33.5 miljoen, EUR 1.0 miljoen of 3% hoger dan vorig jaar. Deze omzetstijging is voornamelijk te danken aan de omzetstijging in Denemarken door enkele grootschalige projecten in de politie- en spoorlijnmarkt.

De omzet van Secure Communications Systems daalde met EUR 0.8 miljoen of 3%, wat volledig te wijten is aan de wisselkoersverschillen (NOK, USD en SGD). Wanneer deze wisselkoersverschillen buiten beschouwing worden gelaten, steeg de SCS-omzet met 4.5%, vergeleken met vorig jaar.

Het nettoresultaat van de Groep voor het eerste half jaar van 2009 gaf een verlies van EUR 4.4 miljoen, vergeleken met een verlies van EUR 7.3 miljoen tijdens het eerste half jaar van 2008.

EUR 0.7 miljoen van dit verlies is toe te schrijven aan beëindigde bedrijfsactiviteiten (-4.3 miljoen verleden jaar), EUR 1.1 miljoen is gerelateerd aan de bijzondere waardvermindering op de activiteiten gerelateerd aan het gebouw geclassificeerd als aangehouden voor verkoop.

De omzet van de voortgezette bedrijfsactiviteiten bedroeg EUR 33.5 miljoen, EUR 1.0 miljoen of 3% hoger dan vorig jaar. Deze omzetstijging is voornamelijk te danken aan de omzetstijging in Denemarken door enkele grootschalige projecten in de politie- en spoorlijnmarkt. De omzet van Secure Communications Systems daalde met EUR 0.8 miljoen of 3%, wat volledig te wijten is aan de wisselkoersverschillen (NOK, USD en SGD). Wanneer deze wisselkoersverschillen buiten beschouwing worden gelaten, steeg de SCS-omzet met 4.5%, vergeleken met vorig jaar.Het nettoresultaat van de Groep voor het eerste half jaar van 2009 gaf een verlies van EUR 4.4 miljoen, vergeleken met een verlies van EUR 7.3 miljoen tijdens het eerste half jaar van 2008. EUR 0.7 miljoen van dit verlies is toe te schrijven aan beëindigde bedrijfsactiviteiten (-4.3 miljoen verleden jaar), EUR 1.1 miljoen is gerelateerd aan de bijzondere waardvermindering op de activiteiten gerelateerd aan het gebouw geclassificeerd als aangehouden voor verkoop.