Vandaag maakten heel wat bedrijven interimresultaten bekend, waaronder ook Nokia. Het Fins bedrijf zag het verlies verkleinen van 959 naar 91 miljoen. Het afslanken van het aantal werknemers en de sluiting van fabrieken hielpen de kostenstructuur te drukken.

Anderzijds daalden de verkopen in de netwerkdivisie, terwijl de afdeling mobiele telefoons aan Microsoft werd verkocht. De consensus lag op een verlies van 171,50 miljoen euro, zodat de cijfers beter dan verwacht waren. De koers noteert dan ook 5% procent hoger.

Vandaag maakten heel wat bedrijven interimresultaten bekend, waaronder ook Nokia. Het Fins bedrijf zag het verlies verkleinen van 959 naar 91 miljoen. Het afslanken van het aantal werknemers en de sluiting van fabrieken hielpen de kostenstructuur te drukken. Anderzijds daalden de verkopen in de netwerkdivisie, terwijl de afdeling mobiele telefoons aan Microsoft werd verkocht. De consensus lag op een verlies van 171,50 miljoen euro, zodat de cijfers beter dan verwacht waren. De koers noteert dan ook 5% procent hoger.