Het recurrente resultaat uit de bedrijfsactiviteiten kwam uit op 2,27 miljoen euro negatief, tegenover 0,47 miljoen euro positief tijdens dezelfde periode twaalf maanden voordien.

Netto was er een verlies van 4,51 miljoen euro, tegenover 5,18 miljoen euro in de eerste helft van 2008. Per aandeel was er een verlies van 0,33 euro.

In het geval van Photo Hall Retail blijven de moeilijke economische vooruitzichten op de consumptie wegen, zodat de resultaten in negatieve zin beïnvloed worden. In het geval van Imaging wordt ondanks het moeilijke economische klimaat een verdere gunstige ontwikkeling van de digitale fotografie verwacht.

Het recurrente resultaat uit de bedrijfsactiviteiten kwam uit op 2,27 miljoen euro negatief, tegenover 0,47 miljoen euro positief tijdens dezelfde periode twaalf maanden voordien. Netto was er een verlies van 4,51 miljoen euro, tegenover 5,18 miljoen euro in de eerste helft van 2008. Per aandeel was er een verlies van 0,33 euro. In het geval van Photo Hall Retail blijven de moeilijke economische vooruitzichten op de consumptie wegen, zodat de resultaten in negatieve zin beïnvloed worden. In het geval van Imaging wordt ondanks het moeilijke economische klimaat een verdere gunstige ontwikkeling van de digitale fotografie verwacht.