Delta heeft onder andere Northwest Airlines, Comair, Compass en Mesaba als dochtermaatschappijen. De airliner vliegt op steden als New York, Atlanta, Amsterdam en Tokio.

De analisten rekenen op een verlies per aandeel van $1,01, tegenover eveneens een verlies per aandeel van $16,15 tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. Uiteindelijk bedroeg het verlies slechts 96 dollarcent.

Ook zonder rekening met eenmalige factoren was het verlies per aandeel kleiner dan verwacht. De omzet is anderzijds met 40% gestegen als gevolg van de overname van Northwest.

Delta heeft onder andere Northwest Airlines, Comair, Compass en Mesaba als dochtermaatschappijen. De airliner vliegt op steden als New York, Atlanta, Amsterdam en Tokio. De analisten rekenen op een verlies per aandeel van $1,01, tegenover eveneens een verlies per aandeel van $16,15 tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. Uiteindelijk bedroeg het verlies slechts 96 dollarcent. Ook zonder rekening met eenmalige factoren was het verlies per aandeel kleiner dan verwacht. De omzet is anderzijds met 40% gestegen als gevolg van de overname van Northwest.