Euro weer opnieuw boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3406 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,751%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud zwak, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer opnieuw boven 1,34 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw weer wat meer ademruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3406 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,751%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud zwak, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.