Wat Europa betreft, zal de agenda snel zijn afgewerkt. Vandaag rapporteren nog Buzzi Unicem en Legal & General, waarna het tijdens de rest van de week kalm gaat blijven. Agfa-Gevaert maakt volgende week woensdag weliswaar de definitieve jaarcijfers bekend, maar ook dit bedrijf heeft al uitgebreid gerapporteerd.

In de Verenigde Staten staan er toch nogal wat bedrijfsresultaten op de agenda. Van grote namen is geen sprake, maar 3Com, Adobe Systems, KB Home en Jabil Circuit zijn toch alleszins de moeite van het vermelden waard.

Wat Europa betreft, zal de agenda snel zijn afgewerkt. Vandaag rapporteren nog Buzzi Unicem en Legal & General, waarna het tijdens de rest van de week kalm gaat blijven. Agfa-Gevaert maakt volgende week woensdag weliswaar de definitieve jaarcijfers bekend, maar ook dit bedrijf heeft al uitgebreid gerapporteerd. In de Verenigde Staten staan er toch nogal wat bedrijfsresultaten op de agenda. Van grote namen is geen sprake, maar 3Com, Adobe Systems, KB Home en Jabil Circuit zijn toch alleszins de moeite van het vermelden waard.