De overstap van obligatie naar aandelen heeft onder andere te maken met de 'crexit', een variant op de term 'grexit'. Daarmee wordt bedoeld dat in plaats dat Griekenland de eurozone zal verlaten de financiële markten afscheid zullen mogen nemen van de Europese schuldencrisis.

Liggen er nog kansen weggelegd op de beurzen? Volgens Mikkelsen is dat inderdaad het geval, de kleine beleggers hebben de rally op de beurzen tot dusver grotendeels gemist.

Wanneer zij de beurs herontdekken, kunnen de koersen nog vrij fors stijgen. Toch blijft voorzichtigheid geboden, want links en rechts kunnen nog voetangels verborgen zitten.

De overstap van obligatie naar aandelen heeft onder andere te maken met de 'crexit', een variant op de term 'grexit'. Daarmee wordt bedoeld dat in plaats dat Griekenland de eurozone zal verlaten de financiële markten afscheid zullen mogen nemen van de Europese schuldencrisis. Liggen er nog kansen weggelegd op de beurzen? Volgens Mikkelsen is dat inderdaad het geval, de kleine beleggers hebben de rally op de beurzen tot dusver grotendeels gemist. Wanneer zij de beurs herontdekken, kunnen de koersen nog vrij fors stijgen. Toch blijft voorzichtigheid geboden, want links en rechts kunnen nog voetangels verborgen zitten.