Waarderingsmultiples lijken in lijn met het gemiddelde van de afgelopen 10 jaar. Het Benelux universum van de bank handelt op een koers-winstverhouding van 11,5x (2013F).

Dit betekent een stijging met circa 16% sinds september, terwijl deze stijging vooral werd gedreven door stijgende koersen (+ circa 9%).

De onderwaardering van small en midcaps t.o.v. large caps is gestegen van 14,3% in september tot 17,2%, terwijl de historische discount ongeveer 7,5% bedraagt. Dit verklaart waarom de analisten van ING small en midcaps hebben overwogen in hun selectie.

Waarderingsmultiples lijken in lijn met het gemiddelde van de afgelopen 10 jaar. Het Benelux universum van de bank handelt op een koers-winstverhouding van 11,5x (2013F). Dit betekent een stijging met circa 16% sinds september, terwijl deze stijging vooral werd gedreven door stijgende koersen (+ circa 9%). De onderwaardering van small en midcaps t.o.v. large caps is gestegen van 14,3% in september tot 17,2%, terwijl de historische discount ongeveer 7,5% bedraagt. Dit verklaart waarom de analisten van ING small en midcaps hebben overwogen in hun selectie.