In het tweede kwartaal werden 'Fast and Furious 4', 'Knowing', 'Monsters vs.Aliens 3D', 'SM Rechter' en 'Xmen Origins: Wolverine' publiekstrekkers.

De kroon van het vervolg van het tweede trimester wordt gespannen door 'Transformers 2', 'Dossier K', 'Angels and Demons', 'Night at the Museum 2' en 'Terminator Salvation: The Future Begins'.

Aankomende releases 2009 van formaat: 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' en de 3D-producties 'Ice Age 3', 'Avatar' en 'Up'.
In 2009 zet Kinepolis haar ambitieus programma verder, gericht op de opvoering van de klantenbeleving en de rationalisering van het operationele apparaat.

De totaalbeleving wordt bewerkstelligd via doelgroepbenadering, filmlabels zoals Cinémanie, nieuwe direct marketingtechnieken en conceptuele tests.

Dit jaar worden zes vestigingen (Antwerpen, Brussel, Eigenbrakel, Mulhouse, Metz en Thionville) vernieuwd in het kader van het remodelingprogramma.

Kinepolis zet het internationale digitaliseringsproces verder. De uitbreiding van de digitale installaties is hierbij afgestemd op de evolutie van het digitale aanbod.

De digitalisering van het bioscoopmedium zorgt voor een betere geluids- en beeldkwaliteit, en biedt een breder programmatieaanbod met heel wat nieuwe entertainmentmogelijkheden en business-to-business-applicaties.

In het tweede kwartaal werden 'Fast and Furious 4', 'Knowing', 'Monsters vs.Aliens 3D', 'SM Rechter' en 'Xmen Origins: Wolverine' publiekstrekkers.De kroon van het vervolg van het tweede trimester wordt gespannen door 'Transformers 2', 'Dossier K', 'Angels and Demons', 'Night at the Museum 2' en 'Terminator Salvation: The Future Begins'. Aankomende releases 2009 van formaat: 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' en de 3D-producties 'Ice Age 3', 'Avatar' en 'Up'. In 2009 zet Kinepolis haar ambitieus programma verder, gericht op de opvoering van de klantenbeleving en de rationalisering van het operationele apparaat. De totaalbeleving wordt bewerkstelligd via doelgroepbenadering, filmlabels zoals Cinémanie, nieuwe direct marketingtechnieken en conceptuele tests.Dit jaar worden zes vestigingen (Antwerpen, Brussel, Eigenbrakel, Mulhouse, Metz en Thionville) vernieuwd in het kader van het remodelingprogramma.Kinepolis zet het internationale digitaliseringsproces verder. De uitbreiding van de digitale installaties is hierbij afgestemd op de evolutie van het digitale aanbod. De digitalisering van het bioscoopmedium zorgt voor een betere geluids- en beeldkwaliteit, en biedt een breder programmatieaanbod met heel wat nieuwe entertainmentmogelijkheden en business-to-business-applicaties.