En dat is een goede zaak. Op dinsdag 11 februari kunnen zij alvast terecht in alle Kinepolis-bioscopen voor een gevarieerd programma op maat.

Sociale media, netwerksites, chatboxen... Noem maar op. Jongeren worden vandaag geconfronteerd met een bijzonder uitgestrekte wereld aan communicatievormen.

Veel daarvan zijn echter nog nieuw en dus makkelijk terrein voor wie snode plannen smeedt. Het is daarom van groot belang om jongeren op een veilige, goede en controleerbare manier te leren omgaan met het internet en de content die zij daarop plaatsen.

Daaraan draagt Kinepolis in 2014 voor de tweede keer actief haar steentje bij.

En dat is een goede zaak. Op dinsdag 11 februari kunnen zij alvast terecht in alle Kinepolis-bioscopen voor een gevarieerd programma op maat. Sociale media, netwerksites, chatboxen... Noem maar op. Jongeren worden vandaag geconfronteerd met een bijzonder uitgestrekte wereld aan communicatievormen. Veel daarvan zijn echter nog nieuw en dus makkelijk terrein voor wie snode plannen smeedt. Het is daarom van groot belang om jongeren op een veilige, goede en controleerbare manier te leren omgaan met het internet en de content die zij daarop plaatsen. Daaraan draagt Kinepolis in 2014 voor de tweede keer actief haar steentje bij.