Minder positief waren evenwel de vooruitzichten, die er niet eensluidend gunstig uitzien. Het aantal bezoekers over het derde kwartaal is onder de verwachtingen uitgekomen, terwijl ook de invoering van BTW op bioscooptickets in Spanje bezwaarlijk een goede zaak kan worden genoemd.

Aandeel is aantrekkelijk gewaardeerd

Matthias Maenhaut van ING heeft echter ondanks de relatief magere vooruitzichten nog steeds een koopadvies voor Kinepolis en trekt het koersdoel van op van 74 naar 82 euro. Dat koopadvies is op de eerste plaats gebaseerd op de lage waardering voor het aandeel.

Daarbij kijkt Maenhaut op de eerste plaats al naar het hoge dividendrendement dat over 2013 wordt verwacht. Zelfs in een bear case scenario ontmoet het aandeel stevige steun op fair value van 68 euro per aandeel.

De sterke balans en de dito cash flow generatie laat volgens Maenhaut nog steeds ruimte voor een bijkomende uitkering aan de aandeelhouders.

Minder positief waren evenwel de vooruitzichten, die er niet eensluidend gunstig uitzien. Het aantal bezoekers over het derde kwartaal is onder de verwachtingen uitgekomen, terwijl ook de invoering van BTW op bioscooptickets in Spanje bezwaarlijk een goede zaak kan worden genoemd. Aandeel is aantrekkelijk gewaardeerd Matthias Maenhaut van ING heeft echter ondanks de relatief magere vooruitzichten nog steeds een koopadvies voor Kinepolis en trekt het koersdoel van op van 74 naar 82 euro. Dat koopadvies is op de eerste plaats gebaseerd op de lage waardering voor het aandeel. Daarbij kijkt Maenhaut op de eerste plaats al naar het hoge dividendrendement dat over 2013 wordt verwacht. Zelfs in een bear case scenario ontmoet het aandeel stevige steun op fair value van 68 euro per aandeel. De sterke balans en de dito cash flow generatie laat volgens Maenhaut nog steeds ruimte voor een bijkomende uitkering aan de aandeelhouders.