De FY12 REBITDA bedroeg 74 miljoen euro, waarmee de consensusverwachtingen met 3% werden overtroffen. Ondanks een uitkering van 58 miljoen euro aan de aandeelhouders steeg de totale schuld slechts tot 90 miljoen euro, of een stijging met 13,70 miljoen euro.

Kinepolis is nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd, aldus Mathias Maenhaut, onder andere vanwege de sterke balans en de goede cash generatie. Het aandeel krijgt een koopadvies, terwijl het koersdoel voor het aandeel wordt opgetrokken tot 105 euro.

De FY12 REBITDA bedroeg 74 miljoen euro, waarmee de consensusverwachtingen met 3% werden overtroffen. Ondanks een uitkering van 58 miljoen euro aan de aandeelhouders steeg de totale schuld slechts tot 90 miljoen euro, of een stijging met 13,70 miljoen euro. Kinepolis is nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd, aldus Mathias Maenhaut, onder andere vanwege de sterke balans en de goede cash generatie. Het aandeel krijgt een koopadvies, terwijl het koersdoel voor het aandeel wordt opgetrokken tot 105 euro.