Ter gelegenheid van de 10de editie van dit initiatief gericht naar jongeren, haalt Kinepolis meer dan 1500 leerlingen van het secundair onderwijs naar de bioscoop voor uitleg, ondersteuning en natuurlijk...film.

In samenwerking met Child Focus, het Kinderrechtencommissariaat, de politie en jeugdtheater de Kopergietery werkte Kinepolis een programma van een halve dag uit rond de risico's van internet en sociale media, cyberpesten, veilig surfen enz.

De jongeren krijgen een antwoord op heel wat vragen en worden bewust gemaakt van hun rechten en plichten op het internet.

Hebben ze klachten of ervaren ze moeilijkheden, dan kunnen ze terecht op de Klachtenlijn van de Kinderrechtencommissariaat ofwel de hulplijn van Child Focus (via clicksafe.be).

Haar imago alle eer aandoende, heeft Kinepolis voor een gevarieerd en prikkelend aanbod gezorgd: de meer dan 1500 leerlingen zullen zich geen seconde vervelen!

Sketches door het theater, interviews met de kinderrechtencommissaris en een vraag en antwoordsessie zorgen ervoor dat jongeren zich in hun taal en hun leefwereld aangesproken voelen. Vervolgens krijgen de leerlingen de film 'Trust' te zien.

Ter gelegenheid van de 10de editie van dit initiatief gericht naar jongeren, haalt Kinepolis meer dan 1500 leerlingen van het secundair onderwijs naar de bioscoop voor uitleg, ondersteuning en natuurlijk...film. In samenwerking met Child Focus, het Kinderrechtencommissariaat, de politie en jeugdtheater de Kopergietery werkte Kinepolis een programma van een halve dag uit rond de risico's van internet en sociale media, cyberpesten, veilig surfen enz. De jongeren krijgen een antwoord op heel wat vragen en worden bewust gemaakt van hun rechten en plichten op het internet. Hebben ze klachten of ervaren ze moeilijkheden, dan kunnen ze terecht op de Klachtenlijn van de Kinderrechtencommissariaat ofwel de hulplijn van Child Focus (via clicksafe.be). Haar imago alle eer aandoende, heeft Kinepolis voor een gevarieerd en prikkelend aanbod gezorgd: de meer dan 1500 leerlingen zullen zich geen seconde vervelen! Sketches door het theater, interviews met de kinderrechtencommissaris en een vraag en antwoordsessie zorgen ervoor dat jongeren zich in hun taal en hun leefwereld aangesproken voelen. Vervolgens krijgen de leerlingen de film 'Trust' te zien.