De Belgische bioscoop- en congresbezoeker kan vanaf vandaag bij Kinepolis Brussel terecht voor de nieuwste snufjes, innovaties en voorzieningen.

Om de Brusselse filmliefhebber de toekomst in te loodsen, ging Kinepolis Group onlangs over tot de renovatie en relifting van Kinepolis Brussel, haar biosccop op de Heizelvlakte. De werken startten op 20 april en werden op 15 juni voltooid.

Het hele gebouw werd grondig gerestyled, en straalt nu des te meer ruimte en harmonie uit. De hoofdinkom werd volledig vernieuwd en16 hightech automatische kassa's deden er hun intrede.

De achteringang werd voorgoed gesloten. Op beide niveaus werden de fastlanes vervangen door zeer ruime selfservice-shops, waar bezoekers terechtkunnen voor een breed gamma aan koude en warme snacks, inclusief een gezond assortiment.

De Belgische bioscoop- en congresbezoeker kan vanaf vandaag bij Kinepolis Brussel terecht voor de nieuwste snufjes, innovaties en voorzieningen. Om de Brusselse filmliefhebber de toekomst in te loodsen, ging Kinepolis Group onlangs over tot de renovatie en relifting van Kinepolis Brussel, haar biosccop op de Heizelvlakte. De werken startten op 20 april en werden op 15 juni voltooid. Het hele gebouw werd grondig gerestyled, en straalt nu des te meer ruimte en harmonie uit. De hoofdinkom werd volledig vernieuwd en16 hightech automatische kassa's deden er hun intrede. De achteringang werd voorgoed gesloten. Op beide niveaus werden de fastlanes vervangen door zeer ruime selfservice-shops, waar bezoekers terechtkunnen voor een breed gamma aan koude en warme snacks, inclusief een gezond assortiment.