Iedereen die over een zakrekenmachientje beschikt, had zien aankomen dat Detroit financieel diep in de puree zat. De banken zijn de stad echter geld blijven lenen, waarbij de vraag moet worden gesteld of dat nu al dan niet verantwoord was. Tyler Durden van Zero Hedge vreest dat het niet bij Detroit zal blijven.

Kijk naar Detroit en de toekomst van de VS is duidelijk, aldus Durden. Nog meer Amerikaanse steden zullen het voorbeeld van Detroit volgen en niet meer aan hun verplichtingen kunnen voldoen. Detroit is de problemen voor zich uit blijven schuiven en wordt daar nu voor gestraft. De Verenigde Staten zelf staat hetzelfde droeve lot te wachten.

Iedereen die over een zakrekenmachientje beschikt, had zien aankomen dat Detroit financieel diep in de puree zat. De banken zijn de stad echter geld blijven lenen, waarbij de vraag moet worden gesteld of dat nu al dan niet verantwoord was. Tyler Durden van Zero Hedge vreest dat het niet bij Detroit zal blijven. Kijk naar Detroit en de toekomst van de VS is duidelijk, aldus Durden. Nog meer Amerikaanse steden zullen het voorbeeld van Detroit volgen en niet meer aan hun verplichtingen kunnen voldoen. Detroit is de problemen voor zich uit blijven schuiven en wordt daar nu voor gestraft. De Verenigde Staten zelf staat hetzelfde droeve lot te wachten.