De FED heeft het woord taperen nog maar pas uitgesproken of de schade op de beurzen en de valutamarkten is al duidelijk. Vooral in Azië is de schade groot, maar ook landen als Turkije en Brazilië voelen de pijn. De kans is groot dat het lijstje met getroffen landen alsmaar groter zal worden.

De FED volhardt echter in de boze en blijft krampachtig ontkennen dat ze maar iets te maken heeft met wat er zich nu aan het afspelen is. Herinneren we er aan dat de Amerikaanse centrale bank ook in 2008-2009 haar verantwoordelijkheid voor de crisis bleef ontkennen.

De FED heeft het woord taperen nog maar pas uitgesproken of de schade op de beurzen en de valutamarkten is al duidelijk. Vooral in Azië is de schade groot, maar ook landen als Turkije en Brazilië voelen de pijn. De kans is groot dat het lijstje met getroffen landen alsmaar groter zal worden. De FED volhardt echter in de boze en blijft krampachtig ontkennen dat ze maar iets te maken heeft met wat er zich nu aan het afspelen is. Herinneren we er aan dat de Amerikaanse centrale bank ook in 2008-2009 haar verantwoordelijkheid voor de crisis bleef ontkennen.