Naar aanleiding van de brutale koersvariaties werden de telefoonlijnen van de traditionele bankiers overspoeld en zelfs de actieve cliënten van online makelaars bevinden zich niet permanent voor het scherm van hun computer.

Het is in deze context dat Keytrade Bank terug vernieuwing brengt op de Belgische markt door uit te pakken met de eerste volledige "mobiele site", waarin alle courante bank- en beursfuncties volledig geïntegreerd werden.

Bovendien kan men via deze weg op 18 financiële markten aan- en verkopen realiseren op een gebruiksvriendelijke manier en heeft men toegang tot een waaier van "klassieke" bankfuncties, zoals het uitvoeren van een overschrijving of het detail van de rekeningen opvragen.

Naar aanleiding van de brutale koersvariaties werden de telefoonlijnen van de traditionele bankiers overspoeld en zelfs de actieve cliënten van online makelaars bevinden zich niet permanent voor het scherm van hun computer.Het is in deze context dat Keytrade Bank terug vernieuwing brengt op de Belgische markt door uit te pakken met de eerste volledige "mobiele site", waarin alle courante bank- en beursfuncties volledig geïntegreerd werden. Bovendien kan men via deze weg op 18 financiële markten aan- en verkopen realiseren op een gebruiksvriendelijke manier en heeft men toegang tot een waaier van "klassieke" bankfuncties, zoals het uitvoeren van een overschrijving of het detail van de rekeningen opvragen.