Op jaarbasis daalde die cost-per-click weliswaar met 6%, maar tijdens het vierde kwartaal was er ten opzichte van het derde kwartaal sprake van een stijging met 2%.

In het voorbije kwartaal heeft Google zich hoofdzakelijk gefocust op een verbetering van deze klassieke maatstaf voor de gang van zaken.

Colin Gillis, analist van BGC Financial, is van mening dat Google zich vooral moet focussen om de trend wat betreft de costs-per-click om te draaien. Bovendien verdient het overgenomen Motorola Home, dat nog steeds verlieslatend is, extra aandacht van het management.

Op jaarbasis daalde die cost-per-click weliswaar met 6%, maar tijdens het vierde kwartaal was er ten opzichte van het derde kwartaal sprake van een stijging met 2%. In het voorbije kwartaal heeft Google zich hoofdzakelijk gefocust op een verbetering van deze klassieke maatstaf voor de gang van zaken. Colin Gillis, analist van BGC Financial, is van mening dat Google zich vooral moet focussen om de trend wat betreft de costs-per-click om te draaien. Bovendien verdient het overgenomen Motorola Home, dat nog steeds verlieslatend is, extra aandacht van het management.