Ken Rogoff: "Schuldherschikkingen in aantal Europese landen worden stilaan onvermijdelijk, zelfs al slaat Europa zichzelf op de borst dat ze die zal kunnen vermijden. Het is echter onmogelijk om vanalles en nog wat te garanderen. Vroeg of laat gaan er toch brokken vallen."

Die gaan er dan op de eerste plaats vallen in landen als Griekenland, Ierland en Portugal. Rogoff: "Alleen met een ongelooflijke dosis geluk zal het mogelijk zijn om in die landen de obligatiehouders niet mee te laten opdraaien voor de geslagen gaten. Duitsland is echter al voorstander van een herschikking van de schulden in een aantal landen en het IMF eveneens. Die herschikking zal er dus vroeg of laat toch komen, ook al willen de andere Europese landen er voorlopig zelfs nog niet over praten."

Ken Rogoff: "Schuldherschikkingen in aantal Europese landen worden stilaan onvermijdelijk, zelfs al slaat Europa zichzelf op de borst dat ze die zal kunnen vermijden. Het is echter onmogelijk om vanalles en nog wat te garanderen. Vroeg of laat gaan er toch brokken vallen." Die gaan er dan op de eerste plaats vallen in landen als Griekenland, Ierland en Portugal. Rogoff: "Alleen met een ongelooflijke dosis geluk zal het mogelijk zijn om in die landen de obligatiehouders niet mee te laten opdraaien voor de geslagen gaten. Duitsland is echter al voorstander van een herschikking van de schulden in een aantal landen en het IMF eveneens. Die herschikking zal er dus vroeg of laat toch komen, ook al willen de andere Europese landen er voorlopig zelfs nog niet over praten."