Maar misschien is het keerpunt in zicht, want op de chart van het goud kondigt zich een veelbelovend signaal af in de vorm van een reverse head-and-shoulders pattern, zeg maar een omgekeerde hoofd-en-schouderformatie. Die kan er op wijzen dat het neerwaarts potentieel uitgeput is.

Er is sprake van een lang bodemvormingsproces dat bevestigd kan worden wanneer de goudprijs door het niveau van 1400 dollar per troy ounce zal breken. Een doorbraak kan nog even op zich laten wachten, maar de kans lijkt groot dat de herfst dé periode voor het goud kan worden.

Maar misschien is het keerpunt in zicht, want op de chart van het goud kondigt zich een veelbelovend signaal af in de vorm van een reverse head-and-shoulders pattern, zeg maar een omgekeerde hoofd-en-schouderformatie. Die kan er op wijzen dat het neerwaarts potentieel uitgeput is. Er is sprake van een lang bodemvormingsproces dat bevestigd kan worden wanneer de goudprijs door het niveau van 1400 dollar per troy ounce zal breken. Een doorbraak kan nog even op zich laten wachten, maar de kans lijkt groot dat de herfst dé periode voor het goud kan worden.