Rogers was eerst long in de yen gegaan, waarmee hij inderdaad de juiste richting te pakken had. Inderdaad moet opgemerkt worden dat de dollar niet heeft gedaan wat er van werd verwacht.

De dollar was traditioneel een vluchthaven, maar werd bij het uitbreken van de Japanse crisis niet meer als dusdanig behandeld. Op geen enkel moment vond er een vlucht richting dollars plaats.

Wanneer de dollar op de huidige niveaus standhoudt, is er waarschijnlijk een opwaarts potentieel van ongeveer 20%. Toch houdt Rogers nog een slag om de arm, want bij een verdere daling is het volgens hem misschien toch maar verstandiger om de dollar met rust te laten.

Rogers was eerst long in de yen gegaan, waarmee hij inderdaad de juiste richting te pakken had. Inderdaad moet opgemerkt worden dat de dollar niet heeft gedaan wat er van werd verwacht. De dollar was traditioneel een vluchthaven, maar werd bij het uitbreken van de Japanse crisis niet meer als dusdanig behandeld. Op geen enkel moment vond er een vlucht richting dollars plaats. Wanneer de dollar op de huidige niveaus standhoudt, is er waarschijnlijk een opwaarts potentieel van ongeveer 20%. Toch houdt Rogers nog een slag om de arm, want bij een verdere daling is het volgens hem misschien toch maar verstandiger om de dollar met rust te laten.