Ook op Wall Street valt er vandaag weinig of niets te beleven. De BEL 20 maakt een lusteloze indruk, per saldo liet de belangrijkste Brusselse beursindex een status quo situatie optekenen.

Dat betekent dat de index voorlopig boven het niveau van 2500 kan standhouden. AB-InBev is de sterkste stijger binnen de index, KBC de grootste daler.

De Duitse obligatiekoersen zijn opnieuw gedaald, waarbij het rendement op de 10-jarige staatsobligatie is gestegen tot het hoogste niveau voor de afgelopen twee maanden.

Dat niveau bedroeg bij het slot van de handel 1,54%. Het rendement op de 2-jarige Spaanse staatsobligatie daalde tot 2,43%, dat rendement viel deze week met bijna een half procent terug.

Ook op Wall Street valt er vandaag weinig of niets te beleven. De BEL 20 maakt een lusteloze indruk, per saldo liet de belangrijkste Brusselse beursindex een status quo situatie optekenen. Dat betekent dat de index voorlopig boven het niveau van 2500 kan standhouden. AB-InBev is de sterkste stijger binnen de index, KBC de grootste daler. De Duitse obligatiekoersen zijn opnieuw gedaald, waarbij het rendement op de 10-jarige staatsobligatie is gestegen tot het hoogste niveau voor de afgelopen twee maanden. Dat niveau bedroeg bij het slot van de handel 1,54%. Het rendement op de 2-jarige Spaanse staatsobligatie daalde tot 2,43%, dat rendement viel deze week met bijna een half procent terug.