Fortis is binnen de BEL 20 de sterkste stijger, op een afstandje gevolgd door Nyrstar. Ook Dexia maakt een goede beurt, maar de koers van KBC zakt weer weg. Blijkbaar verwachten de beleggers dat deze bank nogmaals met slecht nieuws gaat komen.

Morgen voor opening van de beurs maakt Arseus de kwartaalomzetcijfers bekend en de analisten van Bank Degroof blikten nog even vooruit op wat we kunnen verwachten van dit bedrijf.

De consensus is dat de positieve trend die zich tijdens het voorbije boekjaar aftekende, zal verder gezet worden. Bank Degroof blijft koper van Arseus met de cijfers op komst.

Fortis is binnen de BEL 20 de sterkste stijger, op een afstandje gevolgd door Nyrstar. Ook Dexia maakt een goede beurt, maar de koers van KBC zakt weer weg. Blijkbaar verwachten de beleggers dat deze bank nogmaals met slecht nieuws gaat komen. Morgen voor opening van de beurs maakt Arseus de kwartaalomzetcijfers bekend en de analisten van Bank Degroof blikten nog even vooruit op wat we kunnen verwachten van dit bedrijf.De consensus is dat de positieve trend die zich tijdens het voorbije boekjaar aftekende, zal verder gezet worden. Bank Degroof blijft koper van Arseus met de cijfers op komst.