De markten wensen volgens professor Stefan Duchateau nu (eindelijk) maatregelen te zien waardoor de fundamentele tekorten op de lopende rekening worden teruggevoerd tot houdbare posities en dat vereist - zoals het ook in Europa het geval is geweest- verregaande besparingen in de overheidsuitgaven en verdere verbeteringen in de efficiëntiegraad van hun bedrijven.

De achteruitgang in de competitiviteit is overigens grotendeels toe te wijzen aan de overheid die via onmogelijke regelgeving en steeds oplopende taksen stelselmatig de nodige zuurstof en flexibiliteit onttrekt aan de lokale bedrijven. Ook Indië en Indonesië bevinden in een gelijkaardige positie. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De markten wensen volgens professor Stefan Duchateau nu (eindelijk) maatregelen te zien waardoor de fundamentele tekorten op de lopende rekening worden teruggevoerd tot houdbare posities en dat vereist - zoals het ook in Europa het geval is geweest- verregaande besparingen in de overheidsuitgaven en verdere verbeteringen in de efficiëntiegraad van hun bedrijven. De achteruitgang in de competitiviteit is overigens grotendeels toe te wijzen aan de overheid die via onmogelijke regelgeving en steeds oplopende taksen stelselmatig de nodige zuurstof en flexibiliteit onttrekt aan de lokale bedrijven. Ook Indië en Indonesië bevinden in een gelijkaardige positie. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.