Het analistentteam van ING stond nog even stil bij de kwartaalcijfers die vastgoedgevak Befimmo bekendmaakte. Het derde kwartaal gaf dit jaar een nettowinst per aandeel van 0,96 euro te zien, waardoor de winst per aandeel over de eerste tien maanden van het jaar op 3,35 euro uitkwam.

De verwachting wat betreft het dividend blijft gehandhaafd, er wordt nog steeds uitgegaan van een uitkering van 3.45 euro per aandeel. Tijdens het derde kwartaal vonden geen belangrijke gebeurtenissen plaats. ING heeft nog steeds een advies houden maar verhoogt het koersdoel van 47,20 naar 48,90 euro.

Het analistentteam van ING stond nog even stil bij de kwartaalcijfers die vastgoedgevak Befimmo bekendmaakte. Het derde kwartaal gaf dit jaar een nettowinst per aandeel van 0,96 euro te zien, waardoor de winst per aandeel over de eerste tien maanden van het jaar op 3,35 euro uitkwam. De verwachting wat betreft het dividend blijft gehandhaafd, er wordt nog steeds uitgegaan van een uitkering van 3.45 euro per aandeel. Tijdens het derde kwartaal vonden geen belangrijke gebeurtenissen plaats. ING heeft nog steeds een advies houden maar verhoogt het koersdoel van 47,20 naar 48,90 euro.