Gisteren, na een successvolle beleggersroadshow, heeft KBC beslist om het bookbuilding-proces voor dit instrument op te starten.

Dit instrument zal worden aangeboden in minimumcoupures van 100 000 euro aan institutionele en hoogvermogende investeerders in Europa en Azië en zal vermoedelijk een 'BB'-rating krijgen van Standard & Poor's en 'BB' van Fitch.

Goldman Sachs International, J.P. Morgan, KBC Bank, Morgan Stanley en UBS werden aangeduid als Joint Bookrunners en Joint Lead Managers voor deze transactie. Het resultaat van de bookbuilding en de prijsvorming zullen van zodra mogelijk worden meegedeeld.

Gisteren, na een successvolle beleggersroadshow, heeft KBC beslist om het bookbuilding-proces voor dit instrument op te starten. Dit instrument zal worden aangeboden in minimumcoupures van 100 000 euro aan institutionele en hoogvermogende investeerders in Europa en Azië en zal vermoedelijk een 'BB'-rating krijgen van Standard & Poor's en 'BB' van Fitch. Goldman Sachs International, J.P. Morgan, KBC Bank, Morgan Stanley en UBS werden aangeduid als Joint Bookrunners en Joint Lead Managers voor deze transactie. Het resultaat van de bookbuilding en de prijsvorming zullen van zodra mogelijk worden meegedeeld.