De Frère-holding verloor meer dan 7%, zonder dat daar op het eerst gezicht een reden voor was. Anderzijds is het opvallend dat GBL wel een goede beurt maakt, waardoor de zwakte bij NPM nog in een vreemder daglicht komt te staan.

De koersdaling bij Cofinimmo kadert mogelijk in een breder geheel, want technisch lijkt de vastgoedsector te verzwakken. Bij de beleggers groeit langzaam maar zeker het besef dat ook de vastgoedbevaks niet aan de gevolgen van de economische crisis kunnen ontsnappen.

Op de continumarkt volgde KBC Ancora grif het voorbeeld van KBC. De goudmijnaandelen lagen eens te meer zeer volatiel op koers. Vandaag veerde de goudprijs op nadat die afgelopen vrijdag weer eens stevig onderuit ging.

De Frère-holding verloor meer dan 7%, zonder dat daar op het eerst gezicht een reden voor was. Anderzijds is het opvallend dat GBL wel een goede beurt maakt, waardoor de zwakte bij NPM nog in een vreemder daglicht komt te staan. De koersdaling bij Cofinimmo kadert mogelijk in een breder geheel, want technisch lijkt de vastgoedsector te verzwakken. Bij de beleggers groeit langzaam maar zeker het besef dat ook de vastgoedbevaks niet aan de gevolgen van de economische crisis kunnen ontsnappen. Op de continumarkt volgde KBC Ancora grif het voorbeeld van KBC. De goudmijnaandelen lagen eens te meer zeer volatiel op koers. Vandaag veerde de goudprijs op nadat die afgelopen vrijdag weer eens stevig onderuit ging.