In Brussel sloot de BEL 20 eveneens lager, maa kon het verlies beperkt houden. Bij het slot van de handel stond de index nog ongeveer een kwart procent in het rood. Daarmee hield de index stand boven 1950.

In de financiële sector was KBC opnieuw de kop van jut, hoewel het bankaandeel toch boven het dieptepunt van de dag afsloot. Dexia en vooral Fortis konden echter stevige winsten laten optekenen.

Een aantal factoren wogen op de koers van KBC, met als belangrijkste uiteraard de factor Oost-Europa. Opvallend was dat ook UCB en Umicore vandaag een zwakke beurt maakten.

In Brussel sloot de BEL 20 eveneens lager, maa kon het verlies beperkt houden. Bij het slot van de handel stond de index nog ongeveer een kwart procent in het rood. Daarmee hield de index stand boven 1950. In de financiële sector was KBC opnieuw de kop van jut, hoewel het bankaandeel toch boven het dieptepunt van de dag afsloot. Dexia en vooral Fortis konden echter stevige winsten laten optekenen. Een aantal factoren wogen op de koers van KBC, met als belangrijkste uiteraard de factor Oost-Europa. Opvallend was dat ook UCB en Umicore vandaag een zwakke beurt maakten.