Daarmee is KBC/CBC de eerste Belgische financiële instelling die tot dit nieuwe platform toetreedt.

Doccle [www.doccle.be] biedt particulieren en zelfstandigen vanaf oktober 2013 een persoonlijke elektronische "ladenkast" aan: een centrale aflever- en bewaarplek voor digitale documenten van verschillende dienstenleveranciers (telecom, mutualiteit, sociaal secretariaat, enz).

Doccle-gebruikers kunnen er hun facturen, attesten, contracten, enz. gratis ontvangen, verwerken en op een uniforme en herkenbare manier veilig bewaren. Dit kan zowel mobiel als online.

Vanaf januari 2014 kunnen de KBC/CBC-cliënten er eveneens hun administratieve bank- en verzekeringsdocumenten laten bezorgen.

KBC speelt daarmee verder in op de toenemende digitalisering van de gezinsadministratie en dringt tegelijkertijd de papierstroom terug.

Daarmee is KBC/CBC de eerste Belgische financiële instelling die tot dit nieuwe platform toetreedt. Doccle [www.doccle.be] biedt particulieren en zelfstandigen vanaf oktober 2013 een persoonlijke elektronische "ladenkast" aan: een centrale aflever- en bewaarplek voor digitale documenten van verschillende dienstenleveranciers (telecom, mutualiteit, sociaal secretariaat, enz). Doccle-gebruikers kunnen er hun facturen, attesten, contracten, enz. gratis ontvangen, verwerken en op een uniforme en herkenbare manier veilig bewaren. Dit kan zowel mobiel als online. Vanaf januari 2014 kunnen de KBC/CBC-cliënten er eveneens hun administratieve bank- en verzekeringsdocumenten laten bezorgen. KBC speelt daarmee verder in op de toenemende digitalisering van de gezinsadministratie en dringt tegelijkertijd de papierstroom terug.