De index hield uiteindelijk toch stand boven het niveau van 1800. KBC kwam in de tweed helft van de sessie nog sterk opzetten en sloot af met een winst meer dan 5%. Dexia gaf iets meer dan 1% prijs.

De telecomsector bleef zwak gestemd, maar was uiteindelijk toch niet de grootste verliezer. Die twijfelachtige eer was weggelegd voor AB-InBev (voorlaatste) en GdF Suez (laatste).

Een reden voor de koersdalingen en -stijgingen moet niet worden gezocht, in veel gevallen is er gewoon sprake van arbitrage van posities. Volgens de analisten is het wel een positief gegeven dat de index boven 1800 afsloot.

De index hield uiteindelijk toch stand boven het niveau van 1800. KBC kwam in de tweed helft van de sessie nog sterk opzetten en sloot af met een winst meer dan 5%. Dexia gaf iets meer dan 1% prijs. De telecomsector bleef zwak gestemd, maar was uiteindelijk toch niet de grootste verliezer. Die twijfelachtige eer was weggelegd voor AB-InBev (voorlaatste) en GdF Suez (laatste). Een reden voor de koersdalingen en -stijgingen moet niet worden gezocht, in veel gevallen is er gewoon sprake van arbitrage van posities. Volgens de analisten is het wel een positief gegeven dat de index boven 1800 afsloot.