Barco neemt maatregelen om de uitgaven af te remmen en om de verkoop aan te zwengelen voor de Industrial & Government en de LiveDots activiteiten, zo kondigde het bedrijf vanmorgen aan. Barco is benaderd geweest door een aantal vooraanstaande industriële ondernemingen in verband met de Defense & Aerospace en sommige Venture activiteiten.

Deze bedrijven hebben een meer gerichte focus in de desbetreffende markten en hebben hun blijken van interesse aan Barco overgemaakt. KBC Securities zet Barco op houden met een verlaagd koersdoel van 56 euro. De winstvooruitzichten werden naar beneden aangepast.

Barco neemt maatregelen om de uitgaven af te remmen en om de verkoop aan te zwengelen voor de Industrial & Government en de LiveDots activiteiten, zo kondigde het bedrijf vanmorgen aan. Barco is benaderd geweest door een aantal vooraanstaande industriële ondernemingen in verband met de Defense & Aerospace en sommige Venture activiteiten. Deze bedrijven hebben een meer gerichte focus in de desbetreffende markten en hebben hun blijken van interesse aan Barco overgemaakt. KBC Securities zet Barco op houden met een verlaagd koersdoel van 56 euro. De winstvooruitzichten werden naar beneden aangepast.