KBC Securities verlaagde vanmorgen de rating en het koersdoel voor Delhaize. Het koopadvies wordt vervangen door opbouwen, de koers van het aandeel noteert echter nog steeds ruim 2% hoger.

Pierre-Olivier Beckers, Voorzitter van het Executief Comité en Afgevaardigd Bestuurder van Delhaize Groep, verklaarde in reactie op de trading update over het derde kwartaal het volgende:

"Voor 2013 herhalen we ons vertrouwen dat de Groep een onderliggende bedrijfswinst van minstens €755 miljoen aan ongewijzigde wisselkoersen zal genereren en een vrije kasstroom van ongeveer €500 miljoen."

Wat zijn vertrek beteft had Beckers het volgende op te merken: "Morgen zal ik mijn functie als CEO van Delhaize Groep doorgeven aan Frans Muller. Sinds hij onze onderneming een aantal weken geleden heeft versterkt, heeft Frans heel wat tijd doorgebracht in onze Europese en Amerikaanse dochterondernemingen en heeft al voor heel wat dynamiek gezorgd. Zijn ervaring in de voedingsdistributie in combinatie met aanhoudend positief momentum in de Groep en onze sterke balans, versterken mijn vertrouwen in de toekomst van Delhaize Groep".

KBC Securities verlaagde vanmorgen de rating en het koersdoel voor Delhaize. Het koopadvies wordt vervangen door opbouwen, de koers van het aandeel noteert echter nog steeds ruim 2% hoger. Pierre-Olivier Beckers, Voorzitter van het Executief Comité en Afgevaardigd Bestuurder van Delhaize Groep, verklaarde in reactie op de trading update over het derde kwartaal het volgende: "Voor 2013 herhalen we ons vertrouwen dat de Groep een onderliggende bedrijfswinst van minstens €755 miljoen aan ongewijzigde wisselkoersen zal genereren en een vrije kasstroom van ongeveer €500 miljoen." Wat zijn vertrek beteft had Beckers het volgende op te merken: "Morgen zal ik mijn functie als CEO van Delhaize Groep doorgeven aan Frans Muller. Sinds hij onze onderneming een aantal weken geleden heeft versterkt, heeft Frans heel wat tijd doorgebracht in onze Europese en Amerikaanse dochterondernemingen en heeft al voor heel wat dynamiek gezorgd. Zijn ervaring in de voedingsdistributie in combinatie met aanhoudend positief momentum in de Groep en onze sterke balans, versterken mijn vertrouwen in de toekomst van Delhaize Groep".