Nyrstar NV kreeg het bericht dat aandeelhouder OZ Minerals vandaag heeft aankondigd dat het akkoord is de participatie van 7,8% in Nyrstar, goed voor 7.791.622 aandelen, te verkopen. KBC Securities verwelkomt het nieuws omdat zo de overhang wegvalt. Het aandeel blijft op kopen staan.

Op basis van de waardering blijft Bank Degroof koper van Agfa-Gevaert, hoewel momenteel een katalysator voor de koers ontbreekt.

KBC Securities heeft de prognoses voor Zetes voor 2008 verlaagd. Er wordt nu nog een wpa van 1,08 in plaats van 1,19 verwacht. De prognoses voor 2009 blijven ongewijzigd. Het aandeel heet nog steeds koopwaardig te zijn.

Nyrstar NV kreeg het bericht dat aandeelhouder OZ Minerals vandaag heeft aankondigd dat het akkoord is de participatie van 7,8% in Nyrstar, goed voor 7.791.622 aandelen, te verkopen. KBC Securities verwelkomt het nieuws omdat zo de overhang wegvalt. Het aandeel blijft op kopen staan. Op basis van de waardering blijft Bank Degroof koper van Agfa-Gevaert, hoewel momenteel een katalysator voor de koers ontbreekt. KBC Securities heeft de prognoses voor Zetes voor 2008 verlaagd. Er wordt nu nog een wpa van 1,08 in plaats van 1,19 verwacht. De prognoses voor 2009 blijven ongewijzigd. Het aandeel heet nog steeds koopwaardig te zijn.