ING reageerde op het bericht dat de obligatiehouders van Fortis voor vervroegde terugbetaling kunnen kiezen. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

Ablynx deelde gisteren mee dat het bedrijf een dubbelblinde, gerandomiseerde, met placebo vergeleken Fase I studie in gezonde vrijwilligers is gestart met ALX-0681. KBC Securities blijft koper van het aandeel.

Vanwege de waardering handhaaft Bank Degroof een koopadvies voor KBC, het koerspotentieel voor dit aandeel kan nog aanzienlijk zijn.

De tankermarkt blijft volgens KBC Securities sterk en dat is goed nieuws voor Exmar. De koers van dit aandeel werd te sterk afgestraft, zodat KBC Securities koper blijft.

ING handhaaft verkoopadviezen voor Adecco en USG People. De interimarbeid in Frankrijk is in november met 22% gedaald, wat een sterker dan verwachte daling was.

KBC Securities reageerde op het bericht dat Galapagos gaat samenwerken met Dart Neurosciences door het advies 'accumulate' voor het aandeel te herbevestigen.

ING reageerde op het bericht dat de obligatiehouders van Fortis voor vervroegde terugbetaling kunnen kiezen. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden. Ablynx deelde gisteren mee dat het bedrijf een dubbelblinde, gerandomiseerde, met placebo vergeleken Fase I studie in gezonde vrijwilligers is gestart met ALX-0681. KBC Securities blijft koper van het aandeel. Vanwege de waardering handhaaft Bank Degroof een koopadvies voor KBC, het koerspotentieel voor dit aandeel kan nog aanzienlijk zijn. De tankermarkt blijft volgens KBC Securities sterk en dat is goed nieuws voor Exmar. De koers van dit aandeel werd te sterk afgestraft, zodat KBC Securities koper blijft. ING handhaaft verkoopadviezen voor Adecco en USG People. De interimarbeid in Frankrijk is in november met 22% gedaald, wat een sterker dan verwachte daling was. KBC Securities reageerde op het bericht dat Galapagos gaat samenwerken met Dart Neurosciences door het advies 'accumulate' voor het aandeel te herbevestigen.